Teknopark İzmir Yüksek Teknoloji Ödülleri İçin Başvurular Açıldı

Teknopark İzmir Yüksek Teknoloji Ödülleri İçin Başvurular Açıldı

İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. (Teknopark İzmir), Türkiye’de inovasyona dayalı yüksek teknoloji ürünlerinin geliştirilmesi/tasarımı, imalatı, ticarileştirmesi, piyasaya sunulması veya ihraç edilmesinde yürütülen çalışmaları desteklemek, bu alana katkı sunan kurum/kuruluşları ödüllendirmek ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak için “TEKNOPARK İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ” başlıklı bir ödül organizasyonu sürdürmektedir.

2018 yılı “TEKNOPARK İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ”

  • Yılın Başarılı Startup Ödülü,
  • Yılın Başarılı KOBİ’si Ödülü,
  • Yılın Başarılı Büyük Ölçekli Firma Ödülü olmak üzere üç kategoride sahibini bulacaktır.

2018 yılı Ödülleri için Büyük Ölçekli Firma Ödülü kategorisinde “ithal ikamesine yönelik ürün geliştirme teması” belli ağırlığa sahip olacaktır.

Değerlendirmeye katılmak için istekli olan kurum/kuruluşların ve girişimcilerin bağlantıdaki linkten  (2018 yılı verileri esas alınmak üzere) bilgileri doldurmaları gerekli ve yeterlidir.

Değerlendirmeye katılmak için son başvuru tarihi 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 17.00’dır.

Değerlendirme ve Ödül Süreci

“TEKNOPARK İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ” duyurusu ve başvuruya ait link, http://teknoparkizmir.com.tr/duyuru internet sayfasında ilan edilmiştir. Ayrıca, başvuru buradaki bağlantıdan yapılmaktadır.

Değişik kamu kuruluşu, akademik temsilci ve sanayi kuruluşu temsilcisinden oluşan Ödül Komitesi’nin yapacağı değerlendirmenin ardından ödülü hak kazananlar, 16 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek Ödül Töreni’nde açıklanacaktır.

Kaynak: http://teknoparkizmir.com.tr/haberler/teknopark-izmir-yuksek-teknoloji-odulleri-icin-basvurular-acilmistir

İletişim;
Nurçin Şener
Teknopark İzmir
Telefon: (0232) 7659091
nurcin.sener@teknoparkizmir.com.tr